×
 x 

0

PDFPrinten

PHYTO No Pick Body Guard Spray 125 ml

Deze lotion is een aanvulling op de druppels STOP! Animal Bodyguard en wordt verkocht als een spray. Het biedt extra bescherming in het warme en vochtige seizoen bij een wandeling door bossen, weilanden en duinen. Zeker als de conditie van het dier wat lager is of als de druk in de omgeving erg hoog is. Ook dieren met een dikke vacht kunnen de extra bescherming met de spray goed gebruiken.
€ 14,95
Beschrijving

STOP! Animal Bodyguard introduceert Phyto! nopick Body Guard

Net als de druppels is de spray veilig voor honden en katten. Het kan geen kwaad als de hond of kat na aanbrengen aan de vacht likt. Kinderen en volwassenen kunnen ook zonder zorgen direct lekker knuffelen met hun huisdier.

Phyto! nopick Body Guard

  • ·         Lotion als aanvulling op druppels STOP! Animal Bodyguard
  • ·         Bij een hoge omgevingsdruk
  • ·         Bij een lage conditie
  • ·         Voor dieren met hele dikke vacht
  • ·         Veilig voor dieren, kinderen en volwassenen
  • ·         Schudden voor gebruik. Spray zoveel als nodig

Deze lotion is gemaakt van natuurlijke plantenextracten zoals onder andere Rozemarijn, Salie en wilde Geranium. Deze stoffen tezamen met een gepatenteerd extract van olijfbomen maakt deze lotion bij uitstek geschikt in het voorkomen van teken en vlooien op uzelf en uw huisdier.

Met name tijdens het hoogseizoen, als zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid hoger zijn, maar inzetbaar gedurende het hele jaar.

Geschikt voor alle rassen en niet schadelijk voor mens of huisdier.

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP