×
 x 

0

Reviews

PDFPrinten

PUUR Probiotic / Probiotica 150 gram

PUUR Probiotic voor paard en pony
Bij verstoring van de darmfunctie, gevoelige darmen, dun mesten, een dysbacteriose van de darmflora, voor gezonde hoeven, bij overmatige gasvorming of na een gaskoliek, na een antibioticakuur, ter verhoging van de weerstand, bij overgevoeligheden van bijvoorbeeld de luchtwegen.
€ 49,50
Beschrijving

De goede darmbacteriën verlagen de zuurgraad in de darmen en dragen bij aan een goede voedselvertering door de productie van enzymen. Deze goede bacteriën produceren stoffen die ziekmakende bacteriën bestrijden, zo vermindert de kans op darminfecties. Probiotica produceren kortketenige vetzuren, een zeer belangrijke voedingsstof voor de darmcellen. Een goede conditie van de darmcellen is nodig om te voorkomen dat allerlei ziekteverwekkers door de darmwand in de bloedbaan terecht komen. Ook het ontstaan van allergieën wordt in verband gebracht met een te grote doorlaatbaarheid van de darmwand. De bacteriën produceren stoffen die de aanmaak van bepaalde ontstekingsbevorderende cellen (cytokinen) remmen. Hierdoor worden allergische reacties gereduceerd.

 

Indicatie(s)

 

  • Verstoorde darmfunctie
  • Diarree, winderigheid of een opgeblazen buik
  • Chronische darmontsteking
  • Antibiotica kuur
  • Ter vermindering van allergische klachten
  • Ter verhoging van de weerstand

 

Toediening

 

Voor een optimale werking van de Puur Probiotic kunt u het poeder oplossen in een kleine hoeveelheid lauw water en kan vervolgens na 15 tot 30 minuten over het voer geven worden. Wanneer Puur Probiotic los over het voer wordt gegeven, dient u het poeder te bevochtigen zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

 

Dosering

 

De optimale dosering is 2 x daags:

 

  • Hond > 25 kg: 3 afgestreken maatscheppen
  • Hond10-25 kg: 2 afgestreken maatscheppen
  • Hond < 10 kg: 1 afgestreken maatschep
  • Kat: 1 afgestreken maatschep

 

1 afgestreken maatschep bevat ongeveer 0,5 gram.

 

Contra-indicaties

 

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

 

Bewaren

 

Vermijd direct zonlicht en bewaar het product droog en bij een temperatuur tussen 5 tot 20 °C. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Samenstelling

 

Maltodextrine, maiszetmeel, Fructo Oligo Sacchariden (FOS) en bacterieculturen: Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum en Lactococcus lactis. 1 gram Puur Probiotic bevat bij productie 0,85 miljard CFU.

 

Gegarandeerd vrij van: gist, gluten, lactose, caseine, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

De samenstelling van hond/kat en paard is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter omdat de dagelijkse dosering voor een paard aanzienlijk hoger is. U kunt er bij regelmatig gebruik dus ook voor kiezen om de grotere verpakking (150 gr.) te gebruiken voor uw hond of kat.

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP