×
 x 

0

Schermafbeelding 2019-11-16 om 15.00.47
PDFPrinten

Almo Nature Daily met Konijn 100 gram

Almo Nature Daily met Konijn 100 gram is een smakelijke, aanvullende paté met zalm en is geschikt voor iedere kat.
€ 0,79
Beschrijving

Het natvoer bevat de beste ingrediënten en is verkrijgbaar in diverse smaken. Zo weet Almo Nature zeker dat het iedere kat tevreden stelt met zijn maaltijd. De paté is bijzonder compleet en bovendien natuurlijk. Het product is vrij van conserveermiddelen, chemische hulpstoffen en kleurstoffen. 

  • Met heerlijke stukjes konijn
  • Natuurlijk product
  • Gegoten in een smakelijke paté
  • Vrij van conserveermiddelen, chemische hulpstoffen en kleurstoffen
  • Aanvullende maaltijd voor iedere kat

De houdbaarheid van Almo Nature Daily met Konijn 100 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Almo Nature Daily met Konijn 100 gram

Almo Nature adviseert om voor een optimaal voedingsevenwicht af te wisselen tussen soorten vlees- en vis, maar ook tussen droogvoer en natvoer. Aangeraden wordt om 60% droogvoer aan te vullen met 40% natvoer.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Ingrediënten Almo Nature Daily met Konijn 100 gram

Het vlees en alle andere ingrediënten die in deze voeding zijn verwerkt zijn van eersteklas kwaliteit huisdierenvoedsel. Het product is vrij van chemische hulpstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. 

 

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP