×
 x 

0

1554951602_8001154121339_2_1
1554951602_8001154121339_4_1
1554951602_8001154121339_3_1
PDFPrinten

Almo Nature Kat Holistic Droogvoer Vette Vis 400g

Holistic is de droogvoeding van Almo Nature welke gemaakt is van vers vlees. Holistic garandeert een heerlijke, voedzame en goed verteerbare maaltijd dankzij de selectie hoogwaardige ingrediënten. Deze droogvoeding is conserveerd zonder toevoegingen, en is vrij van kunstmatige kleurstoffen.
€ 4,95
Beschrijving

Lekker en geliefd bij katten van alle rassen en iedere leeftijd: het compleetvoer Almo Nature Holistic beschikt met meer dan 40% over een bijzonder hoog aandeel aan vlees of vis. Daarbij ontvouwt zich 26% als vers vlees, dat behoedzaam gegaard is en op natuurlijke wijze is geconserveerd. Zo is het hoogwaardige droogvoer bijzonder lekker en daarbij eenvoudig verteerbaar. Bovendien vervult het evenwichtig recept de voedingsbehoeften van uw kat op geheel natuurlijk en soortgerechte wijze.

De natuurlijke en goed verdraagbare mix aan hoogwaardige ingrediënten bestaat naast vlees of vis uit granen en rijst (14%), vitaminen, mineralen en essentiële vitaalstoffen. FOS en MOS dienen als natuurlijke stabilisatoren van een evenwichtige darmflora. Bovendien kan het verwerkte biotine een stralend glanzende en zacht vacht evenals een gezonde huid ondersteunen. Daarbij maakt Almo Nature geen gebruik van kunstmatige additieven zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen of aroma's.

Almo Nature Holistic in één oogopslag:

  • Evenwichtig droogvoer voor katten van alle rassen, onafhankelijk van leeftijd
  • Zeer hoog vlees- of visaandeel: met 14 - 26 % vers vlees/vis en in het totaal meer dan 50% vlees resp. vis
  • Extrusieproces: behoedzame gaarmethode, waarbij de verse ingrediënten niet chemisch behandeld worden en de voedingsstoffen daarmee op natuurlijke wijze worden geconserveerd
  • Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij hoog vlees- en visaandeel en soortgerecht recept
  • Bijzonder goed verteerbaar: dampdruk-gaarproces zorgt voor verdraagbaarheid en een hoog aandeel aan eenvoudig verteerbare rijst (14%)
  • Met MOS & FOS: ter ondersteuning van een gezonde darmflora
  • Evenwichtig recept: met granen evenals waardevolle vitaminen en mineralen
  • Bevat taurine ter ondersteuning van een vitale functie van ogen, hersenen en zenuwen
  • Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht
  • Vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen
×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP