×
 x 

0

Reviews

PDFPrinten

Lucky Reptile Thermo Control II

Met de Thermo Control II heeft u een digitale thermostaat van de nieuwste generatie waarmee u alle gangbare terrarium en aquariaverwarmers tot 1200 Watt kunt regelen.
€ 64,95
Beschrijving

Lucky Reptile Thermo Control II

Met de Thermo Control II heeft u een digitale thermostaat van de nieuwste generatie waarmee u alle gangbare terrarium en aquariaverwarmers tot 1200 Watt kunt regelen. De alarmfunctie waarschuwt optisch en akoestisch wanneer het apparaat een hogere of lagere temperatuur meet dan de temperatuur die door u is bepaald. Ook beschikt deze thermostaat over een timer om diverse apparaten zoals bijvoorbeeld verlichting, pomp of ventilator aan te sturen! Doordat het display permanent blijft branden en de kleine vormgeving van de thermostaat kunt u hem tevens als thermometer gebruiken. Werking van de Thermo Controll II: De thermostaat zet de verwarmingsbron aan totdat de gewenste temperatuur is bereikt en zet dan de verwarmingsbron weer uit. Wanneer de temperatuur 1º C zakt zal de thermostaat het verwarmingselement weer aanzetten.

 

Aangeraden voor het gebruik van verwarmingsmatten, verwarmingskabels, verwarmingsstenen en ceramiekverwarmingtoestellen, om een verhitting
in het terrarium te vermijden.

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP