×
 x 

0

Reviews

PDFPrinten

Carnilove Dog Fresh Ostrich & Lamb (klein) 1,5 kg

Carnilove into the wild: Adult small breed struisvogel & lam met vers vlees (1,5 kg) is een aardappel- en granenvrij hondenvoeding. Een evenwichtige, holistische samenstelling die tegemoet komt aan de instinctieve liefde voor vlees van elke hond. De graan- en glutenvrije hondenvoeding van Carnilove is ontwikkeld met de natuurlijke smaak van de hond in het achterhoofd. Deze nieuwkomer in de voedingslijn van Carnilove into the wild onderscheidt zich door de toevoeging van vers vlees. Vandaar dat deze variant de naam fresh mag dragen. Deze variant heeft een kleine brok, afgestemd op de wensen van kleine rassen
€ 13,95
Beschrijving
Carnilove into the wild: Adult small breed struisvogel & lam met vers vlees (1,5 kg) is een aardappel- en granenvrij hondenvoeding. Een evenwichtige, holistische samenstelling die tegemoet komt aan de instinctieve liefde voor vlees van elke hond. De graan- en glutenvrije van Carnilove is ontwikkeld met de natuurlijke smaak van de hond in het achterhoofd. De granenvrije hondenlijn levert hoog kwalitatieve uitgebalanceerde hondenvoeding die nauw aansluit bij het natuurlijke dieet van de wilde hond, dat bestaat uit vlees, dierlijke eiwitten, wilde bessen, groenten en kruiden die belangrijke anti-oxidanten, vitaminen en andere essentiële bestanddelen bevat. Deze variant heeft een kleine brok, afgestemd op de wensen van kleine rassen.

Fresh meat formule.
De nieuwkomers in de voedingslijn van Carnilove into the wild onderscheiden zich door de toevoeging van vers vlees. Te herkennen aan de vermelding fresh meat op te verpakking.
Door toevoeging van vers vlees en niet enkel gebruik te maken van gedroogde vleessoorten wordt de smakelijkheid van deze brok geoptimaliseerd. Ook sluit het gebruik van vers vlees nog beter aan op de natuurlijke voedingsbehoeftes van onze honden. 

​De kenmerken van Carnilove into the wild fresh zijn:

AARDAPPEL- EN GRANENVRIJ: Graan is een veelgebruikt ingrediënt in commerciële hondenvoeding. Granen, of aardappelen, maken echter geen deel uit van de natuurlijke voeding van de hond. De overtollige calorieën die granen bevatten zijn onbruikbaar, moeilijk te verteren en worden uiteindelijk ook opgeslagen in het lichaam. Dit kan leiden tot zwaarlijvigheid of eventuele aandoeningen als diabetes. Carnilove hecht belang aan de terugkeer naar de natuurlijke voedingsbronnen van de wilde hond. Daarom bevat de Carnilove lijn geen producten zoals granen of aardappelen die in deze voedingsbronnen niet aanwezig waren.

  • FRESH MEAT, MET VERS TOEGEVOEGD VLEES
  • BOSVRUCHTEN, GROENTEN, KRUIDEN
  • ZALMOLIE, RIJK AAN OMEGA-3 VETZUREN
  • BROUWERSGIST, PSYLLIUM EN YUCCA SCHIDERA
  • CHICHOREIWORTEL EN ZEEALGEN
  • GROENLIPMOSSEL EN MINERALEN
  • GEEN CHEMICALIEËN, CONSERVERINGSMIDDELEN OF ADDITIEVEN
Samenstelling: verse ontbeende struisvogel ( 26%), gedroogd lam ( 20%), gedroogd kalkoen (20%) pompoen, kikkererwten, erwten, kippenvet (9% - natuurlijk geconserveerd met gemengde tocoferolen), kippenlever (3%), zalmolie (2%), appels, wortelen,, lijnzaad, gehydrolyseerde schalen van schaaldieren (bron van glycosamine), chondroïtine-sulfaat, biergist, chicoreiwortel, yucca schidigera, alg, psylliumvezel, tijm, rozemarijn, oregano, cranberries, blauwe bes en framboos

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 30%, ruw vet 17%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 8,2%, vocht 10%, calcium 1,6% en fosfor 1,3%, omega-3 0,6%, omega-6 1,8%, EPA 0,08%, DHA 0,1%

Energie: 3770 kcal/kg 


Inhoud: 1,5 kilogram. Ook leverbaar in 6 kilogram.

Overig: lang houdbaar en hersluitbare verpakking. Droog en koel bewaren.

Voedingsaanbeveling:
 
Gewicht van de hond (kg) 5 10 15 20 25 30 40 50 60 70 80 90
Dagelijkse hoeveelheid (gram) 75 130 170 200 250 280 350 410 470 530 580 640

Deze voedingsaanbeveling is een richtlijn, pas de hoeveelheid voeding aan op je hond afhankelijk van de leeftijd, activiteit en inspanning van je hond.
Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is.
 
Neem bij vragen gerust contact op bij voorkeur telefonisch of kom langs in de winkel.
×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP