×
 x 

0

Reviews

animo-rotating
features-dashboard-NL
lifestyle-1
PDFPrinten

Animo activiteitentracker

De activiteitentracker en gedragsmonitor voor honden. Een beter inzicht in de gezondheid en het welzijn van uw hond. De Animo leert en interpreteert de activiteit van uw hond. 24 uur per dag. Zo krijgt u een beter inzicht van het gedrag van uw hond. Ochtendwandelingen, slapen onder de tafel, blaffen naar de postbode; de dagen van uw hond zijn boordevol actie en nu komt u er alles over te weten.
€ 69,99
Beschrijving

Activiteit

Animo traceert de totale tijd in uren en minuten die uw hond elke dag actief is, zodat u er zeker van bent dat hij genoeg beweging krijgt voor een gezonde levensstijl.

Als activiteit wordt aangemerkt: wandelen, rennen of elke andere beweging, zoals spelen. Met Animo kunt u een dagelijks doel instellen en kunt u de voortgang via de app volgen. Grafieken laten trends op langere termijn zien.

Calorie

Met alles wat uw hond doet, zelfs ontspannen op de sofa, verbrandt hij calorieën. Animo traceert de calorieën die uw hond per dag verbrandt en de gegevens kunnen worden bekeken in grafieken per dag, week, maand en jaar.

De calorieënberekening van Animo is gebaseerd op een standaard berekening die rekening houdt met het gewicht van uw hond. De verbrande calorieën worden bijgehouden ten opzichte van elk type beweging voor uw hond.

Slaap

Een goede nachtrust kan wonderen doen voor de gezondheid en welzijn van uw hond, terwijl meerdere nachten van slechte slaap een teken kunnen zijn van stress, ongemak of ziekte.

Animo registreert een slaapscore voor elke nacht, op basis van duur, continuïteit en de hoeveelheid beweging tijdens de slaap.

Gedrag

Het is moeilijk om veranderingen in het gedrag van uw hond bij te houden. Zelfs een kleine verandering kan een kritisch inzicht in de gezondheid en het welzijn geven.

Animo kan nauwkeurig detecteren wanneer uw hond blaft, krabt of met zijn kop schudt en verstuurt meldingen wanneer er een significante stijging van een van deze gedragingen is.

Laatste wandeling

Op het scherm van de app is dit een snelle weergave van de laatste keer dat uw hond gedurende langere tijd actief was. Dit zou normaal gesproken de ochtend- of avondwandeling van uw hond zijn.

“Oefening” wordt aangemerkt als een langere periode van activiteit, waarbij het merendeel wandelen of rennen is.

 

Kom meer te weten over wat uw hond uniek maakt

Animo maakt gebruik van een adaptief algoritme, die feiten specifiek voor uw hond aanleert, interpreteert en aangeeft. Dit verandert naar mate uw hond ouder wordt, waardoor u het gedag beter kan begrijpen.

 

 Ontvang meldingen over belangrijke veranderingen in gedrag

Animo verzendt meldingen wanneer uw hond significante veranderingen in gedrag begint te vertonen, waaronder blaffen, krabben of schudden met de kop. Ook kunt u veranderingen op langere termijn bespeuren in de slaap van uw hond, waarbij een afname van de kwaliteit een teken kan zijn van artritis. Ook kan een andere factor uw hond storen in zijn slaap.

 

Verleen toegang aan familie en vrienden

Laat vrienden en familie de meest recente gegevens van Animo synchroniseren, zodat iedereen in uw huishouden op de hoogte kan blijven van de activiteit van uw hond.

 

Technische specificaties

 • Afmetingen 37mm ø x 11.5 mm diep (1,45" x 0,45")
 • Gewicht 22gr (0.78oz)
 • Batterij CR2032 knoopcelbatterij
 • Levensduur batterij 6 maanden
 • Waterbestendig IP67
  Beschermd tegen onderdompeling in water met een diepte van maximaal 1 meter (of 3.3 voet) voor maximaal 30 minuten
 • Garantie Eén jaar
 • Bevestiging op halsban. Past op een halsband met breedte 12mm – 30mm
 • Sensor Versnellingsmeter met 3 assen
 • Compatibel met iOS & Android (iOS 9 en hoger of Android 5.0 en hoger)
 • Bluetooth Low Energy
 • Gegevenssynchronisatie: 10m synchronisatiebereik. Vereist een iOS of Android apparaat met Bluetooth ingeschakeld. Elk familielid kan synchroniseren met de Animo
   
 • Geheugen van 3 weken tussen synchronisaties
×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP