×
 x 

0

Klantenbeoordeling

PDFPrinten

Orijen Freeze-Dried Cat Treats Regionals Red 100 st.

Eén zakje Cat Treats bevat ongeveer 100 snacks, ofwel 35 gram.
€ 5,95
€ 4,17
Beschrijving

Orijen Freeze Dried Whole Prey Cat Treats

De kat is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan voeding rijk en gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Orijen Cat Treats worden gemaakt van het vlees van scharreldieren en in het wild gevangen vis. Deze ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en gevriesdroogd bij de producent. De katten treats van Orijen Freeze Dried Whole Prey zijn verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: Original (kip, kalkoen en platvis), Regional Red (Black Angus, wild zwijn en lam), Tundra (hert, kwartel en regenboogflorel), Wild Boar (wild zwijn) en Lamb (lam).

Gevriesdroogd

De ingrediënten voor Orijen Freeze Dried kattenvoeders worden na levering bij de producent bevroren. Hierna begint het achttien uur durende vriesdroog proces waarbij lage temperaturen tot wel -50°C bereikt worden. Tijdens dit proces verandert het bevroren water uit de ingrediënten in damp. Op deze manier wordt alleen het water uit het voer verwijderd en blijven de andere voedingsstoffen behouden.

Orijen

Orijen maakt haar natuurlijke dierenvoeding van verse lokale ingrediënten. Hierbij wordt de evolutie van de hond en kat in acht genomen; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Orijen Biologically Appropriate wordt bereid met ingrediënten die voor 80% afkomstig zijn van vlees en vis, 20% groenten, fruit en kruiden en bevat geen granen, aardappel, bietenpulp of andere stoffen.

Biologically Appropriate™

Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor bijna 100% uit verse ingrediënten. Dit alles is afgestemd op de natuurlijke behoefte van het dier. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten zijn dan ook graanvrij, zonder geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen, GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij.

Voordelen

  • Verse ingrediënten
  • Laag in calorieën; ongeveer 3 calorieën per snoepje
  • Natuurlijke kattentraktatie

Inhoud

Eén zakje Cat Treats bevat ongeveer 100 snacks, ofwel 35 gram.

Samenstelling

Original: verse kippenlever, verse kalkoenlever, vers gefileerd Cobb kip, vers gefileerde kalkoen, vers gefileerde bot.
Regional Red:: verse wildzwijnenlever, verse lamslever, verse Angus runderlever, vers gefileerd wildzwijn, vers gefileerde lam, vers gefileerd Angus rund.
Tundra: vers gefileerd eland, verse elandlever, vers gefileerde eland, vers gefileerde kwartel, verse regenboogforel.
Wild Boar: lever van wild zwijn, gefileerde wilde zwijn.
Lamb: gefileerd lam, lamslever, lamspens.

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP