×
 x 

0

Reviews

PDFPrinten

Velcote Huid en Vacht, 250 ml

Met belangrijke omega 3-, 6- en 7-vetzuren. Ter ondersteuning van huid, vacht, vitaliteit en weerstand.
€ 24,95
24h.gif
Beschrijving

Met belangrijke omega 3-, 6- en 7-vetzuren, ter ondersteuning bij/van:

  • een gezonde/mooie huid en vacht (preventief)
  • een droge huid en/of doffe vacht
  • extreme haaruitval
  • een moeizame rui
  • de vitaliteit en weerstand

Velcote is een koudgeperste noten-, tarwekiemen- en lijnzaadolie met een ideale verhouding van omega 3- en omega 6-vetzuren. Het product is vooral geschikt voor honden, katten en knaagdieren.

Essentiële vetzuren

Een lichaam kan zelf geen essentiële vetzuren aanmaken. Om optimaal te kunnen functioneren, moeten deze dagelijks aan de voeding worden toegevoegd. Een tekort aan essentiële vetzuren kan leiden tot een droge en/of gevoelige huid, afgebroken haren en een vacht die gemakkelijk en blijvend uitvalt.

Waarom omega vetzuren toevoegen?

Omega vetzuren gaan veelal verloren door verhitting tijdens het productieproces van de voeding en/of het openstaan van de zak. Hierdoor krijgen viervoeters niet voldoende binnen. Daarnaast is de verhouding meestal niet optimaal (te veel omega 6 ten opzichte van omega 3). Deze verhouding kan na verloop van tijd ook leiden tot huid- en vachtproblemen.

Eenvoudige toevoeging van pure oliën zoals zonnebloem- of olijfolie is minder zinvol, omdat deze minder verschillende vetzuurtypen bevatten.    

Samenstelling

Oliën en vetten (puur plantaardig, koudgeperst uit noten, tarwekiemen en lijnzaad). Met een hoog natuurlijk aandeel lecithine, oliezuur, linolzuur, palmitinezuur, stearinezuur, arachidonzuur, glyceriden.

Analytische bestanddelen

Ruw vet 98,0 %, ruw eiwit 0,5 %, ruwe as 0,5 %.

Additieven

Nutritionele additieven per kg: Vitamine A 200.000 IE, Vitamine D3 20.000 IE, Vitamine E 671,1 mg. 

Gebruik (per dier per dag)

Kleine huisdieren tot 10 kg: 1 - 2 ml

Middelgrote huisdieren tot 30 kg: 3 - 5 ml

Grote huisdieren tot 100 kg: 5 - 10 ml

Over/door de voeding geven. Velcote dient tenminste twee maanden te worden gegeven voor een optimaal resultaat. Echter, binnen enkele dagen kunnen de eerste positieve resultaten zichtbaar zijn. U kunt Velcote dagelijks en het hele jaar door gebruiken.

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP