×
 x 

0

Alpha Natura heeft een uniek spaarsysteem voor haar klanten. Door een bestelling te plaatsen via de webshop kun je punten sparen en deze kun je dan weer inwisselen voor directe korting op je totaalbedrag. Alles gaat volledig automatisch en is gekoppeld aan je webshop-account, je hoeft dus geen stempelkaartjes te bewaren of zegeltjes te plakken. Lekker digitaal sparen en inwisselen voor echte Euro´s!

Nog geen webshop-account? Registreer je hier!

Wanneer je in onze winkel aan de Molenstraat in Meppel producten koopt, geef even aan dat je een webshop-account hebt, dan krijg je gewoon je spaarpunten bij geschreven.

     

Hoe kun je punten verdienen?

Dat is heel simpel, voor elke €2,50 die je uitgeeft in onze webshop krijg je 1 spaarpunt.

  • Lekker automatisch sparen!
  • Altijd overzicht in de spaarpunten!
  • Zelf je punten online verzilveren wanneer je wilt!
  • Je punten blijven oneindig geldig  

Hoeveel zijn mijn verdiende punten waard?

Dat is heel gemakkelijk rekenen... 10 pnt. = €1,- dus 100 punten gespaard is 10 euro korting!

Hoe wissel je de punten in voor echte Euro's?

Wanneer je spaarpunten wil inleveren, dan kan dit door eerst in te loggen, dan verschijnt er "inwisselen" boven onder je puntentotaal. Zodra je op deze knop klikt wordt tot max. 250 punten ingewisseld en hiervoor ontvang je een kortingscode via de e-mail en deze kun je invullen bij het afronden van je bestelling.

Wanneer je spaarpunten wilt inleveren in onze winkel aan de Molenstraat 28 kun je dit gewoon aangeven bij het afrekenen en we regelen dit ter plekke voor je!

Sparen bij Alpha Natura is zinvol en heel gemakkelijk!

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP