×
 x 

0

Reviews

Alpha Natura Natuurlijke Diervoeding

Vanaf 1 februari 2017 zijn de deuren geopend van onze winkel in de Molenstraat 28 te Meppel. Onze winkel is gespecialiseerd in Natuurljke Diervoeding. Zo hebben we een zeer breed assortiment voor hond en kat waar natuurlijke brokken, snacks, vers vlees rijkelijk aanwezig zijn. Ook voor reptielen hebben wij een breed programma in prooidieren en accessoires!

Hieronder een aantal foto's van onze winkel om een impressie te krijgen van ons bijzondere assortiment.

Winkelpand
Toonbank / Vrieseiland Vrieseiland
 Hond  Konijn /Knaagdier  Kat

Door de jaren heen hebben wij zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van dieren en diervoeding. Raymond heeft al meer dan 20 jaar ervaring met honden en het trainen ervan op zijn eigen hondenschool en heeft daarnaast jaren gewerkt in de diervoedingsbranche als accountmanager/adviseur van natuurlijk honden en kattenvoer. Sophie is al jaren docent op het MBO Terra en geeft diverse vakken in de dierverzorging. Samen laten we onze passie voor dieren los onder de naam Alpha Natura en we hopen onze kennis te kunnen delen met andere dierenliefhebbers!

Wij verkopen niet alle merken, we hebben duidelijke keuzes gemaakt in ons assortiment op basis van onze kennis en ervaring. Onze keuzes zijn gebaseerd op een goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% natuurlijke ingrediënten zonder gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook hebben wij gekeken naar de oorsprong van de gebruikte ingrediënten. Helaas kunnen we niet alles herleiden, maar in veel van onze producten wordt gebruik gemaakt van verantwoord gehouden vlees- , vis-, groente-, fruit- en plantensoorten.

Onze merken

Hieronder een kleine greep van de merken die in onze winkel verkrijgbaar zijn, we hebben een ruime voorraad!

 carnis  carnilovelogoRGBpng_574eb11d05405  acana  logobandit  darf-logo
     orijen logo  
 
   logo  exoterra  Hokamix_Logo_klein PUUR Logo
Farm-Food ZoologoMD homeapplawslogo 2012 back2nature logo 63341_Header_nl

Honden mee naar de winkel

Wanneer jij je hond wil meenemen naar de winkel dan vinden wij dat alleen maar leuk. Dus neem je trouwe viervoeter gerust mee! Wel vragen wij jullie rekening te houden met het volgende:

  • Honden blijven aangelijnd
  • Let op evt. markeergedrag (plassen tegen stellingen)
  • Ook wij hebben soms onze eigen honden mee, houd a.u.b. afstand. 

Parkeren

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken via de Koekoekstraat waar een groot parkeerterrein gelegen is. Vanaf het parkeerterrein loop je zo naar onze winkel toe, dit is ongeveer 50 meter. Wanneer je verder niet de stad in gaat en alleen onze winkel bezoekt, dan mag je je auto gerust bij de winkel parkeren. Hier is plek voor 2 auto's en je hoeft niet te betalen!

Wij hopen dat jij gezellig een keer langs komt!

Groetjes,

Raymond, Sophie en Tim

 

×

Nog geen account? Registreer je hier


TOP